Bso Mirakels in Hoofddorp - Floriande

Op bso Mirakels ontvangen we je kind voor een leuke middag na schooltijd. Je vindt onze bso in de Community school In de Breedte in de wijk Floriande te Hoofddorp. In de Community school werken wij samen met basisscholen Klavertje Vier en Brandaris. Voor kinderen, ouders, medewerkers en de wijk zijn wij een gastvrije plek waar je plezier hebt in ontwikkelen, ontspannen en elkaar ontmoeten. Samen maken wij een mooi programma met te gekke naschoolse activiteiten. Regelmatig maken wij gebruik van het Creator Lab (waar wetenschap en techniek centraal staan), het Vitality Lab (waar duurzame ontwikkeling en gezond gedrag centraal staan) en het Learning Lab (waar leren centraal staat). Een toffe plek, waar we bijvoorbeeld slijm of lekkere en gezonde fruitsmoothies maken. Zo voorzien we kinderen van 4 tot 13 jaar van een stevige en brede basis. Klaar voor de toekomst. 

Na schooltijd halen onze pedagogisch medewerkers kinderen in de onderbouw op van RKBS Klavertje Vier en CBS De Brandaris. Kinderen in de bovenbouw mogen zelfstandig vanuit school naar de bso komen. Omdat wij samen onder een dak zitten, kunnen de kinderen direct aansluitend aan schooltijd gaan spelen met vrienden op de bso. 

 

Groepen

Op bso Mirakels werken we met onderbouw- en bovenbouwgroepen. Dit betekent dat kinderen van 4 tot en met 6 jaar samen spelen en kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Zo spelen de kinderen fijn samen met leeftijdsgenoten. In een onderbouwgroep zitten maximaal 20 kinderen, voor de bovenbouwgroepen is het maximum 24 kinderen per groep.

Activiteiten op de bso

Op iedere groep zijn de activiteiten aangepast naar de leeftijd van de kinderen. Onderbouwkinderen hebben een leuke bouwboek, knutselhoek en huishoek om in te spelen en het binnenplein is een plek om lekker buiten te spelen en te sporten. Voor de bovenbouw is er een heerlijke lees- en chillhoek en een computerhoek.

Voor alle groepen geldt dat ieder kind zelf mag kiezen wat het na een intensieve schooldag gaat doen. Dat kan fijn zelf spelen zijn of meedoen aan de groepsactiviteit van BSO Fun: sport- en spelactiviteiten met de groep, volgens een steeds wisselend leuk thema, zoals ‘Weet wat je eet’ of ‘Backpack je gek’. Wij spelen ook elke dag buiten. Tijdens de schoolvakantie gaan we er graag op uit, naar bijvoorbeeld Jeugdland, het Haarlemmermeerse bos of de speeltuin in het Groenendaalse bos. De uitjes stemmen we ook zoveel mogelijk af op het BSO Fun-thema dat in die periode gehouden wordt.

 


Het leukste aan bso Mirakels

  • Zelf kiezen wat je wilt doen na een intensieve schooldag
  • De groepsactiviteiten van BSO Fun
  • De activiteiten in een van de labs van de Community School
  • Pedagogisch medewerkers die alle aandacht hebben voor jouw kind
  • Geen vervoer nodig van school naar bso. Bso en school zitten in een gebouw, dus na schooltijd kan jouw kind direct spelen met vrienden op de bso.

 

Openingstijden

Tijdens schoolweken start de bso voor kinderen van basisschool Klavertje Vier dagelijks om 14.00 uur. Voor kinderen van basisschool Brandaris start de bso op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 14.30 uur en woensdag om 12.00 uur.

  VSO BSO Tijdens vakanties
Maandag 7.30 uur - 8.30 uur Tot 18.00 uur 8.30 - 18.00 uur
Dinsdag 7.30 uur - 8.30 uur Tot 18.00 uur 8.30 - 18.00 uur
Woensdag 7.30 uur - 8.30 uur Tot 18.00 uur 8.30 - 18.00 uur
Donderdag 7.30 uur - 8.30 uur Tot 18.00 uur 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag 7.30 uur - 8.30 uur Tot 18.00 uur 8.30 - 18.00 uur

 

Verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur

 

Bekijk hier de virtuele rondleiding:

Bekijk hier het techlab:

 

 

Hedwig Beutick Leidinggevende Mirakels
LRK registratie nummer: 217293050

Ontdek onze buitenschoolse opvang Mirakels

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je een vraag?
023 567 20 20 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Monique (Customer Care)
Gertruud (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl