Peuteropvang Aldoende in Zwanenburg

Samen spelen met andere peuters op een plek waar plezier en ontwikkeling centraal staan. Dat is peuteropvang Aldoende in Zwanenburg. Je vindt ons vlakbij het park. Bij ons leert en ontwikkelt je peuter zich door te spelen, samen met leeftijdsgenoten. Dat doen we in ons eigen lokaal, maar ook lekker buiten op de natuurspeelplaats en in de gymzaal. Daarbij maken we gebruik van leuke spelactiviteiten vanuit het peuterprogramma Piramide.

 

Groepen

Op peuteropvang Aldoende werken we met groepen van maximaal 16 peuters. Hierdoor is er voldoende tijd en aandacht voor ieder kind.

 

Een ochtend op de peuteropvang

Iedere ochtend beginnen we met de kinderen in de kring voor een gezamenlijke start. Zo oefent jouw kind hier alvast mee voor de basisschool, waar in de kring zitten er ook dagelijks bij hoort. Daarna wordt er in groepjes lekker binnen of buiten gespeeld. Binnen kan jouw kind knutselen en tekenen, maar ook een boekje lezen. Buiten spelen we in de zandbak en met fietsen.

In groepjes doen we daarnaast leuke spelactiviteiten, waarbij we gebruik maken van het activiteitenprogramma Piramide. Dit programma is gericht op kinderen in de peuterleeftijd en laat jouw kind spelenderwijs leren op het gebied van taal, sociale, emotionele en motorische vaardigheden.

 


Het leukste aan peuteropvang Aldoende

  • De grote, natuurlijke buitenspeelplaats
  • De leuke spelactiviteiten van activiteitenprogramma Piramide
  • Elke dag lekker spelen en bewegen in de gymzaal 

 

Openingstijden

  Reguliere openingstijden Tijdens schoolvakanties
Maandag 8.00 - 12.00 uur gesloten
Dinsdag 8.00 - 12.00 uur gesloten
Woensdag 8.00 - 12.00 uur gesloten
Donderdag 8.00 - 12.00 uur gesloten
Vrijdag 8.00 - 12.00 uur gesloten

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang. Bekijk ook alvast onze virtuele rondleiding.

Natasja Brouwer Leidinggevende Peuteropvang
LRK registratie nummer: 119753947

Ontdek onze peuteropvang Aldoende

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je gewoon een vraag?
023 567 20 20 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Monique (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl