Kindercentrum Mirakels biedt Engelse les voor kids

Wil je jouw kind graag Engels leren, maar geen idee hoe? Op kindercentrum Mirakels worden Engelse lessen aangeboden voor kinderen vanaf 3 jaar. Native speaker Janice van English for Children heeft jarenlang ervaring in het geven van Engelse les aan jonge kinderen. Door middel van spelletjes, liedjes zingen en interactief voorlezen weet ze kinderen te prikkelen en enthousiasmeren voor het oppikken van de Engelse taal. 

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van 4 tot maximaal 7 kinderen en vinden 1x per week plaats: voor de kinderen van het kinderdagverblijf en de peuteropvang (3 jaar) op maandagochtend en voor de kinderen van de bso (4 tot 8 jaar) op dinsdagmiddag. Ook kindercentrum 't Groene eiland heeft een groep voor Engelse les op dinsdagmiddag. Een les duurt 45 minuten en de kosten bedragen € 70,- per maand (incl. materiaalkosten). 

Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Susan Stoffer, leidinggevende Mirakels via s.stoffer@kinderopvanghaarlemmermeer.nl  

Wil je meer weten over de werkwijze van Janice of heb je inhoudelijke vragen over de Engelse lessen? Neem gerust contact op via englishforchildren.hoofddorp@gmail.com of 06-54 78 15 29.  

See you soon?

 

 

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2022  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.