Wij gaan weer open per 11 mei. Hoe doen we dit samen?

vrijdag 8 mei 2020 om 12.00 uur

Vanaf 11 mei kan je je kind(eren) weer brengen naar onze kindercentra, peuteropvang en gedeeltelijk ook naar de buitenschoolse opvang. Het zal voor iedereen weer even wennen zijn. Samen maken van deze nieuwe start iets moois! Met veel plezier kijken wij er namelijk naar uit om je kind(eren) weer te mogen verwelkomen.

Ouderbrief 'We gaan weer open! Hoe doen we dat samen?'

In je ouderportaal/app vind je een speciale brief. In deze ouderbrief lees je welke voorbereidingen wij getroffen hebben en hoe we samen de heropening goed laten verlopen. Wij volgen daarbij de richtlijnen vanuit RIVM, GGD, rijksoverheid en brancheorganisaties. 

Protocol

Voor de heropening van de kinderopvang is een protocol opgesteld door de Brancheorganisatie Kinderopvang, de Brancheorganisatie Maatschappelijke Kinderopvang, BOinK, Voor Werkende Ouders en FNV in samenspraak met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). 

In dit protocol heropening kinderopvang per 11 mei 2020 staan praktische aspecten rondom veiligheid en hygiëne. Ook hebben onze pedagogisch medewerkers van de locatie(s) van je kind(eren) specifieke regels en informatie samengesteld. Zoals de in- en uitgang, looprichting, halen en brengen en afscheid nemen van je kind, tijdelijk niet trakteren et cetera. Dit protocol vind je in je ouderportaal/app. 

Gezondheidsregels

De openings- en sluitingstijden zijn onveranderd behalve voor sommige bso’s. Haal- en brengtijden kunnen gewijzigd zijn. Kijk hiervoor ook in het protocol van je locatie. Je kan wel te maken krijgen met wachttijd. We vragen je - als zich dit voordoet - om in de rij te wachten, op 1,5 meter afstand, totdat je aan de beurt bent. Verder geldt:

  • Haal- en brengmomenten zijn kort. Kinderen worden door 1 volwassene gebracht en gehaald;
  • Volwassenen die komen brengen/halen mogen geen verkoudheidsklachten en/of geen koorts hebben;
  • Ook kinderen die deze klachten hebben, blijven thuis. Kinderen mogen weer naar de opvang als zij 24 uur klachtenvrij zijn;
  • Als je kind ziek wordt in de opvang, kom je kind direct ophalen;
  • Als een gezinslid van het kind koorts en/of benauwdheidsklachten heeft, blijft het kind ook thuis;
  • Voor de schoonmaak blijven wij de regels van het RIVM en de GGD hanteren.

Informatieve GGD-film

Ook kan je de film van GGD Kennemerland op YouTube bekijken. Het geeft ouders antwoorden op veelgestelde vragen over COVID-19 en het opstarten van kinderopvang en scholen.

Graag tot ziens vanaf 11 mei

Het zal voor iedereen weer even wennen zijn. Maar samen doen wij het goed! Met veel enthousiasme zetten wij ons in voor de opvang, verzorging en ontwikkeling van alle ‘SKH-kinderen’.

Vragen?

Als je vragen hebt, schroom niet om contact op te nemen met onze afdeling Customer Care via customercare@kinderopvanghaarlemmermeer.nl of 023 – 567 20 20. Onze medewerkers staan je graag te woord.

 

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.