Bso Natuurlijk! in Hoofddorp

Je vindt onze bso in Kindcentrum Natuurlijk! in Hoofddorp. Binnen het kindcentrum hebben wij onze eigen ruimte en een buitenspeelplaats met o.a. een aangelegen voetbalveld, zandbak, schommel en verschillende natuurlijke speelmogelijkheden. De kinderen worden op het plein door een pedagogisch medewerker opgehaald en lopen samen naar de groep.

 

De groep

Op bso Natuurlijk! zijn we geopend op maandag, dinsdag en donderdag en werken we met een verticale groep. Dit betekent dat op deze groep kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar zitten. Hierdoor kunnen kinderen van elkaar leren en ontwikkelen. Onze activiteiten passen we hierop aan zodat er voor ieder kind wat passends is naar zijn/haar leeftijd of niveau. Op dit moment is er op de groep één pedagogisch medewerker aanwezig met max. 11 kinderen.

 

Activiteiten op de bso

Vanuit het activiteitenprogramma Doenkids en BSO Fun is voor jouw kind iedere dag wat leuks te doen op de bso. Kinderen kiezen zelf of ze mee willen doen met een activiteit. Een ander spelletje of een boek lezen mag natuurlijk ook. Ook gaan we elke dag als het weer het toelaat buiten spelen. Met de aangelegen bosjes met een pad erdoor kunnen de kinderen ook op deze natuurlijke plek spelen.

Op sommige dagen komt er een BSO Avonturier langs op de bso. Zij organiseren op verschillende bso-locaties van SKH leuke workshops zoals pompoms maken, eten maken of bijvoorbeeld figuurzagen.

Tijdens de schoolvakanties maken we extra gebruik van de veelzijdigheid van de sport- en activiteitenprogramma’s. Doordat onze programma’s zijn ingericht op thema’s kunnen we veel variëren. Waar het kan doen we de activiteiten lekker buiten. Op dit moment voegen wij in de vakanties samen met bso Wereldwijs op de locatie Wereldwijs.


Het leukste aan bso Natuurlijk!

  • Alle kinderen kennen elkaar.
  • Het goede contact en samenwerking met het team van Kincentrum Natuurlijk.
  • Het aanbod vanuit Doenkids en de BSO Fun-activiteiten.
  • Fijne aangelegen buitenspeelruimte met natuurlijke plekjes.

 

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak voor een rondleiding bij ons op locatie. Hier kun je ook al je vragen stellen die je hebt over onze opvang.

Natasja Brouwer Leidinggevende Natuurlijk!
LRK registratie nummer: 236680912

Ontdek onze buitenschoolse opvang Natuurlijk

Ben je benieuwd naar onze opvang?
Wil je een rondleiding?
Of heb je een vraag?
023 567 20 20 E-mail
Kom snel
bij ons kijken
GO!
Monique (Customer Care)
Gertruud (Customer Care)
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2023  |  Created by Clic.nl