Swingende muzikale naschoolse activiteit Music Lab bij communityschool In de Breedte in Hoofddorp

Communityschool In de Breedte is op 17 september 2018 gestart met een swingende muzikale naschoolse activiteit, Music Lab. Op maandag na schooltijd worden 20 kinderen tussen de 4 en 12 jaar een middag per week ondergedompeld in muziek. Muziekdocent Leroy van Pier K geeft een uur muziekles en werkt met de kinderen toe naar een uitvoering op maandag 26 november.

De pedagogisch medewerkers van SKH-kindercentrum Mirakels bieden de kinderen afwisselende muzikale activiteiten aan bij Music Lab. Zelf een muziekinstrument maken, herkennen van muziekstijlen, samen zingen en natuurlijk oefenen de kinderen nog een beetje extra voor de uitvoering.
Een belangrijk doel van Music Lab is dat kinderen ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken.
De uitvoering op 26 november 2018 vindt van 15.30 tot 16.00 uur plaats in het Huis van de Buurt waar de kinderen de bewoners laten genieten van hun concert.

Van 17.00 tot 17.20 uur treden de kinderen nogmaals op in de aula van communityschool In de Breedte aan de Dussenstraat 38 in Hoofddorp Floriande. Bij deze uitvoering zijn, naast de familie en vrienden van de kinderen die meedoen aan Music Lab, ook buurtbewoners en andere geïnteresseerden van harte welkom.

Communityschool In de Breedte is een samenwerkingsverband tussen basisscholen Klavertje Vier, Brandaris en SKH-kindercentrum Mirakels.  

 

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2023  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.